Over ons

 

Gubbels Consult, in 2007 opgericht door Roy Gubbels als onafhankelijk inspectie en adviesbureau voor installatie- en machine inspecties. Ooit begonnen in hoofdzakelijk kleinschalige installaties en machines zien wij nu dat de vraagstukken van de klanten complexer worden en de installaties omvangrijker.

Ondertussen zijn wij een aantal jaren verder en hebben wij gemerkt dat onze klanten ons waarderen om onze professionele, flexibele en servicegerichte aanpak.
Wij spreken af wat wij gaan doen, en doen wat wij afspreken. Hierdoor staan wij als kleine inspectieorganisatie sterk in de markt.

Wij werken landelijk, in een dekkend netwerk van onafhankelijke e-inspecteurs.

Naast onze inspectie en adviseringsactiviteiten is Gubbels Consult nauw betrokken bij de tot standkoming van trainingen, examens en informatiebijeenkomsten om onze kennis met u te delen.
Zo zit Roy Gubbels in de opleidingscommissie van Scios voor scope 8 en 9 (Inspectie bestaande elektrische installaties en elektrische arbeidsmiddelen) en is Gubbels Consult al jaren lid van de branche organisatie iKeur en zetten ons ook mede in om voor deze deskundige,enthousiaste vakgenoten de vereniging tot een informatief platform voor de onafhankelijke e-inspecteur te maken.

 

Lees hier ons privacy statement

 

 

 

 

 

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Maak hier uw keuze:
MENU