Agro

Uitval van installaties in agrarische bedrijven is rampzalig voor de levende have. Als in een stal van 100.000 legkippen de ventilatie uitvalt, zullen niet lang daarna de eerste dieren bezwijken.
Geregelde ventilatiesystemen, ont- en bemestingsinstallaties, geavanceerde verlichtingssystemen, ze zijn tegenwoordig grootschalig aanwezig in de stallen en het belang van een ongestoorde energievoorziening is daarmee alleen maar groter geworden.
Ook maatschappelijk gezien is het niet meer te accepteren dat stallen afbranden als gevolg van slecht onderhoud of het ontbreken van controle tijdens de bouw.

Verzekeraars nemen steeds vaker het heft in eigen handen door preventief te werk te gaan, door informatieverstrekking, bouwbegeleiding, installatieadvies en inspecties.
Gubbels Consult heeft vele jaren ervaring met het inspecteren voor verzekeraars volgens de NEN3140/NEN 1010 en de maatwerkinspecties, waaronder de ‘Agro-elektra’ en de recent gelanceerde VIER -methodiek (Verzekerings Inspecties – Elektrische Risico’s)
Dagelijks inspecteren wij installaties en machines, zodat onze klanten veilig hun (boeren)bedrijf kunnen runnen.

Laat uw installaties door ons inspecteren en neem ons advies mee in een beleidsplan.
Meer info via info@gubbelsconsult.nl.

klanten van ons uit deze sector zijn:

* (Intensieve) veehouderij

* Tuinbouw

* Tuincentra

* Landbouwbedrijven

 

 

Banner-AGRO

Deze pagina delen
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook
Maak hier uw keuze:
MENU